To ja uproszczę odpowiedź. W ogóle nie słucham radia internetowego. Wcale. Słucham czasem DAB+. Działa bardzo dobrze ("jakość cyfrowa") - jak jest się w zasięgu.
W związku z tym wg mnie DAB+ ma OGROMNĄ przewagę nad radiem internetowym. Tyle z praktyki. Bez "filozofowania".
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW - zawsze poraża mnie lenistwo takich "dociekliwych Kolegów"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Napisałem powyżej - obecnie KAŻDE NOWE AUTO U DEALERA MUSI MIEĆ DAB+! Co więc Kolegę powstrzymuje przed "przypadkowym" odwiedzeniem jakiegoś salonu Forda i pod pozorem oglądania nowej Kugi ST-Line posłuchania sobie "jak gra DAB+"??? Przecież żadna cudza odpowiedź nie jest jak na razie dla Kolegi miarodajna...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.