Cytat:
Tak, masz rację. Wiem w jaki sposób to działa i żarówkę H1 oczywiście mam, tyle, że nie zapala się jak skręcę kierownicą i mam zaprogramowane ksenony.
Natomiast jak mam zaprogramowane normalne soczewki to doświetlanie za pomocą tych H1 działa.
Szukam po prostu gdzie jest problem bo skoro w lampie ksenonowej jest żarówka H1 do doświetlania to powinno ono działać. Kombinowałem już z każdą możliwą konfiguracja programowania i nie udaje mi się. Stąd moje podejrzenie, że może brak jakiegoś przewodu, albo sam nie wiem co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Możliwe że na ustawieniach pod xenon zasilanie tej h1 jest na innym pinie niż na ustawieniach soczewkowych
W lampie soczewkowej w momencie skręcania musi iść sygnał na soczewkę i może dalej na h1 a w xenonie tylko na h1
Ciężko wyczuć
Ja w swojej galaktyce miałem zwykłe lampy, kupiłem oryginalne xenony, przerobiłem je tak żeby dzialaly pod zwykłą instalację, żeby działał bixenon, żeby działała regulacja
Została jeszcze nieaktywna h1 więc założyłem tam małą żarówkę pomarańczową i zrobiłem z niej kierunek