View Single Post
Stary 13-10-2020, 17:09   #3135
wlkp
ford::average

Imię: maniek
Model: MONDEO MK5 TITANIUM
Silnik: 2,0
Rocznik: 2016 / SYNC 3
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Panowie od 3 dni jestem posiadaczem Mondka MK5 ( wreszcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )2016 r z Sync3 .Czytam forum ale chwilowo czas ograniczony ,praca,muszę zająć się autem ( olej,klocki itd ) Pomału rozszyfrowuje miliony przycisków w Mondeo ,ale jedna rzecz by mi się przydała na już .Chodzi o podłączenie Spotify z telefonu żeby muzyczka leciała w Mondku .
Wiec tak ;
telefon android Samsung Galaxy NOTE 9

W Mondku Sync 3 ( Sony z kamerą cofania) ,wszystko mam po Polsku ,nawigacja po Polsku i wszystkie komendy też działają po Polsku ,nawigację też mogę ustawić głosowo komendą po Polsku .Telefon już jest sparowany po BT ,idzie rozmawiać /odbierać połączenia na głośnikach . W sumie jest mi potrzebna jedna Aplikacja żeby działała ,chodzi o Spotify .Ktoś mi podpowie jak to zrobić aby zadziałało ?Na tel.mam normalnie działające Spotify Premium ,w Sync 3 w aplikacjach tego nie widzę ,a z tel.pobrać mi się nie chce ? To musi być przez kabel ,czy po BT zadziała też ? W telefonie jakaś apka musi być dodatkowo żeby to się łączyło ?
wlkp jest offline   Odpowiedź z Cytatem