Cytat:
|
Wlkp kiedy sparujesz po bt Sync3 z Note9 wejdź w źródła i wybierz bt będziesz miał tam coś jak " Bt Note9 " odpal Spotify i już powinna lecieć muza z głośników samochodu. W KUGA tak to działa i myślę że tu nie powinno być różnicy.
Jak masz zainstalowane AndroidAuto na Note9 to podłącz go do Sync3 po kablu wtedy będziesz miał AA na ekranie.
|
Dzięki za podpowiedzi. Znalazłem jeszcze filmik na YT i okazało się że trzeba wejść w audio i tam dopiero wybrać telefon jako zródło z BT i się udało po kilku próbach . Co zauważyłem ,po BT jest to wersja okrojona i nie idzie wszystkiego wybierać z Spotify ,tylko z danego katalogu muzyka jaki jest ustawiony w telefonie i nie działa to idealnie płynnie .Natomiast po kablu po ustawieniu i zaakceptowaniu milionów opcji AA w telefonie ruszyło bez problemu Spotify na Sync 3 i to z pełną wersją .Z przełączaniem katalogów ,ze zdjęciami albumów itd ,można z tym robić wszystko i działa bardzo płynnie . Mam też nawigację z telefonu .Minus chyba taki że jak się jedzie po kablu i jestem na AA to nie ma jednocześnie dostępu do nawigacji z Sync3 ( tak mi się wydaje ) ,trzeba wyjść z tego aby dostać się do wbudowanej nawigacji . Więc jeśli chciałbym korzystać z wbudowanej nawigacji oraz ze Spotify to jedynie zostaje opcja przez BT . Jak jestem w błędzie niech mnie ktoś poprawi ,mam to auto 3 dni i wczoraj pierwsze miałem chwilę wieczorem się pobawić tym . Jeszcze takie pytanie czy YT lub YT Music oraz jakieś radio internetowe idzie odpalić na Sync3 ?