View Single Post
Stary 14-10-2020, 08:33   #3137
wlkp
ford::average

Imię: maniek
Model: MONDEO MK5 TITANIUM
Silnik: 2,0
Rocznik: 2016 / SYNC 3
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał Draculescu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wlkp kiedy sparujesz po bt Sync3 z Note9 wejdź w źródła i wybierz bt będziesz miał tam coś jak " Bt Note9 " odpal Spotify i już powinna lecieć muza z głośników samochodu. W KUGA tak to działa i myślę że tu nie powinno być różnicy.
Jak masz zainstalowane AndroidAuto na Note9 to podłącz go do Sync3 po kablu wtedy będziesz miał AA na ekranie.
Dzięki za podpowiedzi. Znalazłem jeszcze filmik na YT i okazało się że trzeba wejść w audio i tam dopiero wybrać telefon jako zródło z BT i się udało po kilku próbach . Co zauważyłem ,po BT jest to wersja okrojona i nie idzie wszystkiego wybierać z Spotify ,tylko z danego katalogu muzyka jaki jest ustawiony w telefonie i nie działa to idealnie płynnie .Natomiast po kablu po ustawieniu i zaakceptowaniu milionów opcji AA w telefonie ruszyło bez problemu Spotify na Sync 3 i to z pełną wersją .Z przełączaniem katalogów ,ze zdjęciami albumów itd ,można z tym robić wszystko i działa bardzo płynnie . Mam też nawigację z telefonu .Minus chyba taki że jak się jedzie po kablu i jestem na AA to nie ma jednocześnie dostępu do nawigacji z Sync3 ( tak mi się wydaje ) ,trzeba wyjść z tego aby dostać się do wbudowanej nawigacji . Więc jeśli chciałbym korzystać z wbudowanej nawigacji oraz ze Spotify to jedynie zostaje opcja przez BT . Jak jestem w błędzie niech mnie ktoś poprawi ,mam to auto 3 dni i wczoraj pierwsze miałem chwilę wieczorem się pobawić tym . Jeszcze takie pytanie czy YT lub YT Music oraz jakieś radio internetowe idzie odpalić na Sync3 ?

Ostatnio edytowane przez wlkp ; 14-10-2020 o 08:42
wlkp jest offline   Odpowiedź z Cytatem