View Single Post
Stary 14-10-2020, 09:07   #56
Kugik
ford::average

Model: Focus MK4 Active Kombi M6
Silnik: 1.5 Ecoboost 150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: jak się u was spisują reflektory LED statyczne, ew. dynamiczne

Cytat:
Napisał albanczyk89 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem posiadaczem focusa z full statystycznymi ledami. Przejechane ponad 10k km, żadnych problemów z lampami.
Plusy:
- barwa światła,
- oświetlenie drogi światłami drogowymi,
- system doświetlania zakrętów,
- i na końcu design, bardziej mi się podobają niż matrixy,
Rzeczy do poprawy:
- zasięg świateł mijania w nocy,
Dodatkowo włączając w nocy DRL (DRL do st-line) nie widać poprawy oświetlenia drogi co uważam za plus. Może w ten sposób branża automotiv wyeliminuje debili, którzy w nocy na drodze nie wiedzą do czego takie lampy służą.
Porówjunąc do oświatlenia poprzedniej foki (mk2 fl) jakość lamp i świateł to niebo a ziemia.

albanczyk89?, napisales ze masz full ledy statyczne i doswietlanie zakretow. Ja mam to samo ale moje doswietlanie zakretow jest prawie niezauwazalneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znaczy ilosc swiatla ktore pojawia sie przy skrecie kol jest tak mala ze w nocy jak skrecam powoli to absolutnie nie ma u mnie roznicy czy sa swiatla doswietlajace czy nieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Czy u ciebie jest tak samo? Czy u ciebie jest zauwazalna roznica? Znaczy rzeczywiscie swiatla doswietlajaca powoduja ze jest zakret znacznie lepiej doswiatlony? Bede wdzieczny za odpowiedz, bo wydaje mi sie ze u mnie jest jakas awaria z tymi swiatlami doswiaetlajacymiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kugik jest offline   Odpowiedź z Cytatem