Cytat:
|
Co do leda dziennego, przygasa po wlaczeniu mijania i generalnie robi za pozycyjne/postojowe.
|
Czyli tak, jak to było i w MK7 z paskiem, tutaj ring przygasa, a nie, że się wyłącza.
Jeśli będziesz w posiadaniu zdjęć kabli, wtyczki, podeślij proszę.
Będę wdzięczny. Do końca x.11.2020 muszę to ogarnąć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Co do tylnich led - kierunek, wsteczny i przeciwmgielny to zarowki, pozycyjny i stop to led.
|
Dodaj proszę foty tyłu w Led. Zrób późnym popołudniem na pozycji, mijania +stop.
Muszę widzieć, czy wymiana tyłu wiąże się z wymianą kompletu reflektory nadwozia +klapa, dodatkowy stop, czy wiąże się z inferencją w kable.
Bump:
Cytat:
|
W full led do końca 2019 było samo poziomowanie. Od 2020 w full led jest już tylko ręczna regulacja za pomocą pokrętła.
|
Też o tym słyszałem, jednak nie mam tych informacji potwierdzonych.
Na stówę potwierdzisz?
Jeśli od początku 2020 nie trzeba samopoziomowania, to wychodzą z takim przełącznikiem, jakim ma ja w podstawie z końca 2017.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W mojej sytuacji proszę osoby posiadające full led i taki przełącznik, aby podesłały mi numery reflektorów, kabli i wtyczki.