Temat: [Fiesta 2017- ] Wymiana reflektorów na Full Led
View Single Post
Stary 18-10-2020, 14:31   #64
PJ1988

Domyślnie Odp: Wymiana reflektorów na Full Led

Cytat:
Napisał marcin'ek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do leda dziennego, przygasa po wlaczeniu mijania i generalnie robi za pozycyjne/postojowe.
Czyli tak, jak to było i w MK7 z paskiem, tutaj ring przygasa, a nie, że się wyłącza.
Jeśli będziesz w posiadaniu zdjęć kabli, wtyczki, podeślij proszę.
Będę wdzięczny. Do końca x.11.2020 muszę to ogarnąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał marcin'ek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do tylnich led - kierunek, wsteczny i przeciwmgielny to zarowki, pozycyjny i stop to led.
Dodaj proszę foty tyłu w Led. Zrób późnym popołudniem na pozycji, mijania +stop.
Muszę widzieć, czy wymiana tyłu wiąże się z wymianą kompletu reflektory nadwozia +klapa, dodatkowy stop, czy wiąże się z inferencją w kable.

Bump:
Cytat:
Napisał qualin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W full led do końca 2019 było samo poziomowanie. Od 2020 w full led jest już tylko ręczna regulacja za pomocą pokrętła.
Też o tym słyszałem, jednak nie mam tych informacji potwierdzonych.
Na stówę potwierdzisz?

Jeśli od początku 2020 nie trzeba samopoziomowania, to wychodzą z takim przełącznikiem, jakim ma ja w podstawie z końca 2017.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W mojej sytuacji proszę osoby posiadające full led i taki przełącznik, aby podesłały mi numery reflektorów, kabli i wtyczki.

Ostatnio edytowane przez PJ1988 ; 18-10-2020 o 14:42 Powód: Info
  Odpowiedź z Cytatem