Wychodzi na to, że użytkowników Focusów dzielimy na takich co mają wodę w środku i na takich co będą ją mieć. Niestety dopadło i mnie. Dziękuję wszystkim za ten wątek. Dzięki niemu wiedziałem już jak działać i gdzie szukać. Po wyjęciu korków wylało się chyba po litrze wody na każdą stronę. Potem rozebrałem tył i dostałem się do kratek. W sumie wiedziałem już czego się spodziewać więc widok bagienka średnio mnie zaskoczył. Wysuszyłem i wyczyściłem komory za kratkami. Usunąłem nieszczelne piankowe naklejki zastępując gumowymi, przy wsparciu kleju Sikaflex. Po wyczyszczeniu kratek osadziłem je na nowo i uszczelniłem wspomnianym klejem. Na razie wygląda że jest dobrze. Mam tylko pytanie, czy po tych zabiegach wkładaliście z powrotem korki od spodu czy jeździcie bez?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.