Temat: [Focus 2011-2014] Moduł KeyFree i anteny-jak podłączyc
View Single Post
Stary 31-10-2020, 19:38   #6
7beton
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.6 EB
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Moduł KeyFree i anteny-jak podłączyc

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ten "geniusz elektryki" jest najwyraźniej tak samo kompetentny Kolego jak Ty jesteś "biegły" w polszczyźnie...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. OCZY BOLĄ OD PATRZENIA!!!

Moja rada - sugeruję zmienić "geniusza" na kogoś, kto rozumie co robi oraz włączyć sobie sprawdzanie pisowni...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ok, sorki za tekst, ale pisałem go w pośpiechu, ale już poprawiłem.
A tak do mojego problemu, to nie pozwolić na zamontowanie tego przełącznika, to nie będzie działać ?
7beton jest offline   Odpowiedź z Cytatem