Temat: [Ogólne] aktualizacja dla sync 3
View Single Post
Stary 04-11-2020, 11:02   #1063
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: aktualizacja dla sync 3

Cytat:
Napisał djanek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... tylko po pierwszej części każe wyłączyć zapłon i podaje że instalacja zakończona i że będzie dalsza część, ...
@mm32 @totek2 - kolega po prostu "małpuje" (chciałem powiedzieć kopije...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) - bez zbytniego zagłębiania się "a po co" i "czy to ma sens" - dyrektywę:
Options = Delay,Include,Transaction
zamiast
Options = AutoInstall, Delay

No i potem jest "płacz"...

Cytat:
Napisał Sławek1977 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... Sync 3 ( mam wer. 3.0 USA bez navi).
...Czy jest ktoś w stanie podesłać mi plik do głosowej komunikacji w języku polskim? ...
"Podesłanie" nic Ci Kolego nie da... Sam nie zdołasz tego wgrać do Sync3 USA nonNav... Chyba, że pakiet przygotowany pod reformater. Ale tu też wielu "wielbicieli" Cyanlabs już tu "płakało" i finalnie fatygowało się na poprawienie instalacji...

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 04-11-2020 o 11:13
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem