View Single Post
Stary 07-11-2020, 07:50   #4
wlkp
ford::average

Imię: maniek
Model: MONDEO MK5 TITANIUM
Silnik: 2,0
Rocznik: 2016 / SYNC 3
Domyślnie Odp: po odpaleniu nie działa żaden czujnik parkowania ani przód ani boczne

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja bym podmienił czujnik i wtedy się dowiesz .

A ta reszta to bez sensu napisana . Pewnie nikt nie przerabiał tego bo bo odpisał .

Bump:

no to .... podmiana czujnika lub sprawdzenie wiązki
No sorry ,może mnie trochę poniosło ale jestem tu od niedawna sporo przeczytałem i widzę co się dzieje ,a to nie jest tylko moje odczucie . Gdyby jeden drugiemu pomagał życie by było całkiem inne ,a tu albo głupie docinki ,albo nikt nie chce podpowiedzieć . A znając życie kiedyś rola się odmieni i ktoś inny będzie szukał pomocy .
Dobra nie o tym chciałem ,teraz istotna sprawa jakie to są czujniki a dokładnie numery części bo nie mogę dojść do ładu ,przód chyba są inne tył inne .Może wiesz ,lub ktoś z forum jaki to ma być ( numer oryginalnej części ). Pisałem ze sprzedawcą z Allegro to jeden pisze że pasują na przód i tył ,inny że są różne i być mądry .Dla mnie są bardzo podobne ale ..

Czy trzeba z tyłu odkręcić zderzak aby się dostać do czujnika /kabli ?

Pół dnia wczoraj szukałem i zdaje się że te będą na tył ( nowa Kuga i Mondeo mk5 chyba te same mają ) -numer części F1CT-15K859-BA ,
Ford indeks: 1899718 . Niech ktoś mnie poprawi jak jestem w błędzie . A te ktoś się orientuje - EM2T-15C868-AAW

I jeszcze jedno skrajny przód to są takie same jak tylne ?

Ostatnio edytowane przez wlkp ; 07-11-2020 o 09:53
wlkp jest offline   Odpowiedź z Cytatem