Cytat:
|
ja bym podmienił czujnik i wtedy się dowiesz .
A ta reszta to bez sensu napisana . Pewnie nikt nie przerabiał tego bo bo odpisał .
Bump:
no to .... podmiana czujnika lub sprawdzenie wiązki
|
No sorry ,może mnie trochę poniosło ale jestem tu od niedawna sporo przeczytałem i widzę co się dzieje ,a to nie jest tylko moje odczucie . Gdyby jeden drugiemu pomagał życie by było całkiem inne ,a tu albo głupie docinki ,albo nikt nie chce podpowiedzieć . A znając życie kiedyś rola się odmieni i ktoś inny będzie szukał pomocy .
Dobra nie o tym chciałem ,teraz istotna sprawa jakie to są czujniki a dokładnie numery części bo nie mogę dojść do ładu ,przód chyba są inne tył inne .Może wiesz ,lub ktoś z forum jaki to ma być ( numer oryginalnej części ). Pisałem ze sprzedawcą z Allegro to jeden pisze że pasują na przód i tył ,inny że są różne i być mądry .Dla mnie są bardzo podobne ale ..
Czy trzeba z tyłu odkręcić zderzak aby się dostać do czujnika /kabli ?
Pół dnia wczoraj szukałem i zdaje się że te będą na tył ( nowa Kuga i Mondeo mk5 chyba te same mają ) -numer części F1CT-15K859-BA ,
Ford indeks: 1899718 . Niech ktoś mnie poprawi jak jestem w błędzie . A te ktoś się orientuje - EM2T-15C868-AAW
I jeszcze jedno skrajny przód to są takie same jak tylne ?