View Single Post
Stary 07-11-2020, 15:54   #8
wlkp
ford::average

Imię: maniek
Model: MONDEO MK5 TITANIUM
Silnik: 2,0
Rocznik: 2016 / SYNC 3
Domyślnie Odp: po odpaleniu nie działa żaden czujnik parkowania ani przód ani boczne

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a tak szczerze to w gorącej wodzie jesteś kąpany jakby auto było unieruchomione na amen . Ja rozumem chcesz mieć szybko naprawione auto . Myślę także ,że przez taki post pewnymi insynuacjami ludzie za bardzo nie chcą również odpowiadać i wydaje mi się także ,że to po części jest zasługa czytania różnych rzeczy na FB gdzie bez końca wielu obraża i wyśmiewa innych itd .
No ale czy to zle że auto chce mieć sprawne .Powiem Ci że tak duże auto bez działających czujników parkowania to nie jest przyjemność ,tym bardziej jak żona im jedzie ,albo parkowanie w garażu gdzie na długość jest po 15-20 cm luzu z przodu i z tyłu .Nie wspominając o tym że co chwilę wyświetla się awaria na conversie lub Sync3 .
Nie należę do tych co mogą pół roku mieć "chek" zapalony na desce i im to nie przeszkadza ,u mnie auto jest na bieżąco naprawiane i ma być w pełni sprawne ,taki już jestem .
wlkp jest offline   Odpowiedź z Cytatem