Cytat:
U włoskich kolegów to niejaki F-Mod Tom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chwali się jeszcze do tego ikonkami jak niżej...
Dlaczego w tym skinie są "tylko" fabryczne ikonki??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ciekawostka taka, że Tom chwali się pozyskanym moim zdjęciem moich ikon wykonanych przeze mnie i całego układu graficznego .... :-)
Lincoln jest passe :-) Ja zrobiłem sobie absolutnie indywidualny i w prawdzie dzienny mam jasny ale on również może być ciemny, zmieniając grafiki i kilka rzeczy jak kolor tekstu itp. mogę zrobić ciemny i każdy inny włącznie z tłem do tego, górną, dolną belką, nawet ikonami wg własnego życzenia, co widać niżej, więc można? można :-)
i jak widać, nie jest to żadnego Toma i nikogo innego, tylko moje własne grafiki wykonane osobiście i jeśli ktoś się chwali takimi zdjęciami, to jest zwyczajnie złodziejem. Mają to na razie 3 osoby w PL testowo i zdjęcia są nasze, nikt nie mógł zrobić tego ekranu poza nami.