View Single Post
Stary 08-11-2020, 11:36   #3194
Greg Poznań
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: 2.0 EB
Silnik: 2000
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U włoskich kolegów to niejaki F-Mod TomGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chwali się jeszcze do tego ikonkami jak niżej...
Dlaczego w tym skinie są "tylko" fabryczne ikonki???Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawostka taka, że Tom chwali się pozyskanym moim zdjęciem moich ikon wykonanych przeze mnie i całego układu graficznego .... :-)

Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli chcesz mieć ciemny motyw to proponuję poszukać jak zmienić istniejący motyw na "Lincoln theme"
Tak to mniej/więcej wygląda:
https://www.youtube.com/watch?v=05NiUOlHa3w
Lincoln jest passe :-) Ja zrobiłem sobie absolutnie indywidualny i w prawdzie dzienny mam jasny ale on również może być ciemny, zmieniając grafiki i kilka rzeczy jak kolor tekstu itp. mogę zrobić ciemny i każdy inny włącznie z tłem do tego, górną, dolną belką, nawet ikonami wg własnego życzenia, co widać niżej, więc można? można :-)

i jak widać, nie jest to żadnego Toma i nikogo innego, tylko moje własne grafiki wykonane osobiście i jeśli ktoś się chwali takimi zdjęciami, to jest zwyczajnie złodziejem. Mają to na razie 3 osoby w PL testowo i zdjęcia są nasze, nikt nie mógł zrobić tego ekranu poza nami.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 01.jpg (20.2 KB, 102 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 03.jpg (20.7 KB, 86 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 09.jpg (21.4 KB, 87 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 10.jpg (20.3 KB, 87 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 11.jpg (21.7 KB, 80 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez Greg Poznań ; 11-11-2020 o 20:07
Greg Poznań jest offline   Odpowiedź z Cytatem