View Single Post
Stary 08-11-2020, 18:02   #3200
Greg Poznań
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: 2.0 EB
Silnik: 2000
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
E tam zaraz "nie mógł"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Móc to mogło już jakiś czas temu kilka osób, a że im się nie chciało - to kwestia podejścia.
Ja tam osobiście uważam te zabawy za "mieszanie herbaty bez dosypywania cukru".Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Funkcjonalności czy niezawodności od tego nie przybywa.

BTW - u Tom(ka) widzę jednak jeszcze ręczne ustawianie częstotliwości odbieranej stacji (ikonka "skali") - a u Kolegi tego ewidentnie brak...
Czasem trzeba zrobić coś dla oka, więc graficznie uważam, że warto się*przyłożyć równie dobrze jak do kodu i funkcjonalności :-)

Nie ma, ponieważ zdjęcie jest z wcześniejszej wersji modyfikacji, która zawiera tą poprawkę i włącza ręczny panel częstotliwości. Obecnie wgrałem modyfikację bez tego fiuczera, który w sumie jak jest to dobrze, jak nie ma... równie dobrze. Jedna różnica jest jeszcze istotna, że
logo stacji w tej poprzedniej wyświetlane jest z dodatkowym tłem z tego loga, a w tej obecnej logo stacji jest płaskie, a podkładem przestrzennym jest ikona mediów czyli FM dla radia, inna dla MPS i USM i inna dla CD, podczas wyświetlania okładki. Takie drobne różnice twórców modyfikacji dla S3.
Greg Poznań jest offline   Odpowiedź z Cytatem