Cytat:
E tam zaraz "nie mógł"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Móc to mogło już jakiś czas temu kilka osób, a że im się nie chciało - to kwestia podejścia.
Ja tam osobiście uważam te zabawy za "mieszanie herbaty bez dosypywania cukru". Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Funkcjonalności czy niezawodności od tego nie przybywa.
BTW - u Tom(ka) widzę jednak jeszcze ręczne ustawianie częstotliwości odbieranej stacji (ikonka "skali") - a u Kolegi tego ewidentnie brak...
|
Czasem trzeba zrobić coś dla oka, więc graficznie uważam, że warto się*przyłożyć równie dobrze jak do kodu i funkcjonalności :-)
Nie ma, ponieważ zdjęcie jest z wcześniejszej wersji modyfikacji, która zawiera tą poprawkę i włącza ręczny panel częstotliwości. Obecnie wgrałem modyfikację bez tego fiuczera, który w sumie jak jest to dobrze, jak nie ma... równie dobrze. Jedna różnica jest jeszcze istotna, że
logo stacji w tej poprzedniej wyświetlane jest z dodatkowym tłem z tego loga, a w tej obecnej logo stacji jest płaskie, a podkładem przestrzennym jest ikona mediów czyli FM dla radia, inna dla MPS i USM i inna dla CD, podczas wyświetlania okładki. Takie drobne różnice twórców modyfikacji dla S3.