Cytat:
|
W Volvo automat działa sporo lepiej z silnikami benzynowymi niż z wysokoprężnymi. Już pewnie nie raz tutaj pisałem, że napalony byłem na V60 ale jednak był trochę za mały w porównaniu do Mondeo Mk5, więc przesiadka by "bolała". Poza tym było widać sporo oszczędności w materiałach w porównaniu do V90 - szczególnie patrząc na doposażone wersje Inscription.
|
Oszczędności .. daj spokój boki dzwi czy tunel w tym "premium" to poziom KIA sprzed 6 lat , jakość środka rozpoczyna się od S90
Bump: No niestety mimo ciekawego wyglądu po mk5 w S/V60 można klaustrofobii dostać ... nie ten segment
zamiast oglądać bzdurne testy na YT gdzie każde auto fajne .. zacznijcie jeździć testówkami
Bump:
Cytat:
No i wszystko jasne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeden wpis i już wszystko wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
|
Mk5 jest dobrym autem i niestety próg wymagań rośnie pchając w premium tylko z porównywalnym wyposażeniem zabawa zaczyna się od 250 ... no i trzeba wziąść pod uwagę wzrost cen i obecne realia .. ciut lepszy golf kosztuje 120 ..
a to tylko kompakt
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum...... kłania się brak mk6
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.