Cytat:
Ja to widzę tak. Ile osób mających możliwość wgrywania do S3 swoich modyfikacji to prawie tyłu właścicieli modów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo to jest sztuką. Zmiana ikonek czy tła to oczywiście nikomu nie umniejszając jakiś wielki rocket science nie jest.
|
I tu się grubo mylisz. Fakt, zmienić 6 ikonek dolnego menu czy nawet podmienić tło da się dość prosto, ale podmienić całą szatę graficzną z niebieskich nalotów na wszystkich buttonach, z podkładów wszystkich okien, ikonki całego systemu, popupów, pasków w nawigacji, kolory tekstu, podkład niebieski w sterowaniu klimatem etc. tego są tysiące plików, to już nie jest tak jakby się komuś wydawało. Wszyscy wiemy, że ścieżki do tego są tak zagmatwane i nieoczywiste jak tylko w Fordzie się dało ... więc jeśli ktoś się chwali kilkoma super ikonkami od Donga (a tak jest na tych forach), to fakt słabo, tylko mój S3 ma wymienioną w całości grafikę oczywiście poza kolorami samej mapy, gdyż nie mam więcej czasu i nie ruszyłem jeszcze w tym zakresie, aczkolwiek w obu trybach dziennym i nocnym wszystkie buttony, podkłady, klawiatura wyszukiwania również już nie są niebieskie, co było moim głównym celem i dla mnie szpeciło mi wszystko np. przy tym zielonym kolorze samej mapy... ale to rzecz gustu oczywiście i nie mi tu dyskutować, co kto lubi. Zrobiłem to dla siebie i nie poddaję pod dyskusję gustowności guziczków, jedynie pokazuję, że można całość zrobić ładniej, podkreślam wg mnie oczywiście.
Wiem, że to wytykanie bez zastanowienia wyłącznie z czystej zawiści u niektórych występuje (nie oceniam Ciebie personalnie), ale cóż, przecież to takie polskie ... zamiast coś docenić, pogadać jak, może coś wspólnie zaaranżować - nie, po co, lepiej skrytykować, dowalić, bo przecież dlaczego ma być fajnie jeśli można skopać komuś dupę ... :-) Miłego święta.