Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 12-11-2020, 22:44   #2474
davinci1967
ford::beginner

Imię: Franco
Model: Mondeo Mk4
Silnik: TDCI 2.0 140 CV
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Kupiłem we wtorek Isudar PX6 DSP i canbus z ich oficjalnej strony internetowej, wysłałem z Niemiec i jestem w drodze.
Chcę wymienić Bosion T8 Allwinner 2/32, który mam od ponad roku, mimo że jestem całkiem zadowolony z jego ogólnego funkcjonowania, ale mam nadzieję, że ten Isudar jest lepszy.
W Bosion zmieniłem TDA7388 na TDA7850 i dźwięk nie jest zły, sterowanie na kierownicy używam wszystkich rezystancyjnych i działają dobrze, całkiem dobrze działa z konwersją +, nigdy nie miałem problemów z blokami ale niestety jest bardzo powolny podczas instalacji lub aktualizacji aplikacji , instalacja aplikacji zajmuje od 5 do 10 minut! Odbiór FM nie jest zbyt dobry nawet ze wzmacniaczem, a funkcja AF nie działa.
Z pewnością nigdy nie znajdziesz żadnych aktualizacji systemu (deklarowany Android 8.1 - 9) i MCU STM8.
Kiedy uruchomię Isudar, poinformuję cię, jak to działa.

__________________________________________________ ________

Ho acquistato martedì Isudar PX6 DSP e canbus dal loro sito ufficiale, spedito dalla Germania ed è in viaggio.
Voglio sostituire il Bosion T8 Allwinner 2/32 che ho da più di un anno anche se sono abbastanza soddisfatto del suo funzionamento generale ma spero che questo Isudar sia migliore.
Nel Bosion ho cambiato il TDA7388 con il TDA7850 ed il suono no è male, i comandi al volante li uso tutti resistivi e funzionano bene, lavora abbastanza con convers+, non ho avuto mai problemi di blocchi ma purtroppo è molto lento quando installa o aggiorna applicazioni, passano dai 5 ai 10 minuti per installare un'applicazione! La ricezione FM non è molto buona anche con un amplificatore e la funzione AF non funziona.
Sicuramente non si troverà mai nessun aggiornamento al sistema (Android 8.1 - 9 dichiarato) e MCU STM8.
Quando metterò in funzione Isudar vi aggiornerò sul funzionamento.
davinci1967 jest offline   Odpowiedź z Cytatem