Cytat:
Drodzy koledzy
@ yaris1
@ i
@ Antej
wiem, że aby wymiana zwykłego radia na stacje z androidem miała sens trzeba wydać najmniej ok. 1000zł. Wiem, rozumiem i z tym nie dyskutuję. Moje pytanie, czy są i co więcej oferują stacje androidowe za kwotę większą niż ten 1000zł? Pytam oczywiście o produkty z PRC, bo jak wiadomo w Polsce i znajdzie się i za 3000zł markowe radio, ale nawet w połowie nie oferujące tyle co często wymieniany tutaj ISDUAR na PX6.
|
Podepnę się pod pytanie kolegi, bo mam podobny problem.
Pacjent to Focus Mk2 FL. W tej chwili jest radio Sony. Myślę o wymianie na TANIEGO Androida.
Dlaczego? Brakuje mi zestawu Bluetooth do rozmów telefonicznych, odbierania dźwięku streamowanego z telefonu i złącza na kartę SD i/lub USB. Dodatkowo miłym dodatkiem była by możliwość podłączenia kamery cofania. Nie jestem mega-melomanem, jeśli dźwięk nie będzie "pierdzieć" to może być. Nie chciałbym stracić sterownia z "joysticka".
Na Ali.. pełno jest stacji za 350 (1GB+16GB) do 550 (2GB+32GB)zł. Ja wiem, że cudów nie nie należy spodziewać, ale czy takie radio może dać rade, przy braku super wymagań?
Wiem, że można kupić cudne radio za 1k czy więcej, ale z różnych powodów taka kwota nie wchodzi w grę. Myślę, że ok. 500 to max.