Cytat:
|
Wczoraj założyłem radio Isudar PX6 DSP i tak, załącza się bardzo szybko 1s może 2, wizualizacja nawiewu działa,manetka przy kierownicy działa, na czerwonych zegarach wyświetla się częstotliwość stacji radiowych i AUX, czyli canbus działa. Jak dla mnie to gra fajnie, bluetooth działa, zestaw głośno mówiący też, wybieranie głosowe też, stacje radiowe najlepiej odbiera RMF i Radio Maryja, reszta zakłócenia albo wcale. wrażenie na mnie zrobiła nawigacja, sprawdzona iGO, Janosik,Google Maps, bez porównania z telefonem. Nie znam języka angielskiego i mam problemy z ustawieniami z ledwością znalazłem j. polski i podświetlenie klawiszy.
W związku z tym mam kilka pytań, czy da się zrobić automatyczne ściemnianie ekranu i włączanie radio, ściemnianie klawiszy tak jak ściemnianie zegarów, jak podpiąć antenę żeby radio lepiej odbierało stacje radiowe.
|
Jakie masz auto ?
Jakie złącze anteny przy radiu ?
Miałeś fakra i kupiłeś przejściówkę na normalne wejście antenowe ?
Żeby radio grało dobrze musisz podłączyć pod przejściówkę anteny fakra x2 niebieski przewód pod +12V
Jeżeli nie masz fakra to musisz dokupić wzmacniacz antenowy z zasilaniem i również podłączyć go pod +12V
Ja ściemnienie ekranu zrobiłem sobie luncherem o nazwie agama car luncher tam idzie ustawić żeby radio ściemniało się ale nie po włączeniu świateł tylko o danej godzinie czy jakoś tak.
Fajnie ten luncher wygląda, dużo lepiej moim zdaniem jak oryginał. Ma dużo możliwości personalizacji.
https://play.google.com/store/apps/d...es.carlauncher
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka