@
Antej
@
yaris1
dzięki za odpowiedzi.
@
yaris1
takie ekrany ala tesla widziałem, ale to już chyba przerost formy nad traścią
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślałem raczej o czymś niewiele większym od isduara co by mogło nawet wystawać z płaszczyzny deski rozdzielczej - ale na razie nic takiego do forda nie wpadło mi w oko.
Cytat:
|
Żeby nie prowadzić akademickich dyskusji:
ma grać dobrze, ma być intuicyjnie, ma być dostępne zawsze wtedy gdy kierowca tego potrzebuje, ma być czytelnie w każdych warunkach
|
Zgadzam się z Tobą jak najbardziej. Niemniej chciałbym, aby dodatkowo co jakiś czas mogło służyć mi za ekran nawigacji (po podłączeniu jakiegoś taniego neta, a może nawet całkiem darmowego aero2? lub poprzez bluetooth ze smartfonu) i kamery cofania.
Cytat:
|
Radio z BT, usb, monochromatycznym wyświetlaczem spełnia te podstawy.
|
powyższych "dodatków" niestety nie zapewni mi radio z monochromatycznym wyświetlaczem.
Cytat:
|
Kiedy uruchomię Isudar, poinformuję cię, jak to działa.
|
czekamy na recenzje i informacje na temat nowego canbus isduar - czy przyciski na kierownicy działają, co się wyświetla na convers+, co działa, co nie działa, itd.
Cytat:
|
Pacjent to Focus Mk2 FL. W tej chwili jest radio Sony. Myślę o wymianie na TANIEGO Androida.
...
Wiem, że można kupić cudne radio za 1k czy więcej, ale z różnych powodów taka kwota nie wchodzi w grę. Myślę, że ok. 500 to max.
|
Przewertuj wątek, to się dowiesz, iż tani android, to pomyłka i strata pieniędzy. Niestety coś za coś i tego nie przeskoczysz - fakt, działać będzie, ale baaardzo baaardzo wolno. Lepiej poczekaj i dołóż.
@
januszek67
@
danwlo
manetki na kierownicy Wam w pełni działają, tj. nie zaburzają obsługi zegarów (wyśwetlacz pomarańczowy/converse+) jak i możecie w pełni operować z poziomu manetki radiem - głośność, przełączanie stacji, źródła dźwięku, odbierania/kończenie połączenia przychodzącego itd.?