Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 13-11-2020, 10:37   #2478
jaksen
ford::advanced

Imię: Jakub
Model: Ford Mondeo Mk4 Tit FL/ C-max I FL Trend
Silnik: 2.0 TDCI 163 KM DW10C / 1.6 TDCI 109 KM
Rocznik: 2010 / 2008
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

@Antej @yaris1 dzięki za odpowiedzi.

@yaris1 takie ekrany ala tesla widziałem, ale to już chyba przerost formy nad traścią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślałem raczej o czymś niewiele większym od isduara co by mogło nawet wystawać z płaszczyzny deski rozdzielczej - ale na razie nic takiego do forda nie wpadło mi w oko.

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żeby nie prowadzić akademickich dyskusji:
ma grać dobrze, ma być intuicyjnie, ma być dostępne zawsze wtedy gdy kierowca tego potrzebuje, ma być czytelnie w każdych warunkach
Zgadzam się z Tobą jak najbardziej. Niemniej chciałbym, aby dodatkowo co jakiś czas mogło służyć mi za ekran nawigacji (po podłączeniu jakiegoś taniego neta, a może nawet całkiem darmowego aero2? lub poprzez bluetooth ze smartfonu) i kamery cofania.

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Radio z BT, usb, monochromatycznym wyświetlaczem spełnia te podstawy.
powyższych "dodatków" niestety nie zapewni mi radio z monochromatycznym wyświetlaczem.

Cytat:
Napisał davinci1967 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kiedy uruchomię Isudar, poinformuję cię, jak to działa.
czekamy na recenzje i informacje na temat nowego canbus isduar - czy przyciski na kierownicy działają, co się wyświetla na convers+, co działa, co nie działa, itd.

Cytat:
Napisał watz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pacjent to Focus Mk2 FL. W tej chwili jest radio Sony. Myślę o wymianie na TANIEGO Androida.
...
Wiem, że można kupić cudne radio za 1k czy więcej, ale z różnych powodów taka kwota nie wchodzi w grę. Myślę, że ok. 500 to max.
Przewertuj wątek, to się dowiesz, iż tani android, to pomyłka i strata pieniędzy. Niestety coś za coś i tego nie przeskoczysz - fakt, działać będzie, ale baaardzo baaardzo wolno. Lepiej poczekaj i dołóż.

@januszek67 @danwlo manetki na kierownicy Wam w pełni działają, tj. nie zaburzają obsługi zegarów (wyśwetlacz pomarańczowy/converse+) jak i możecie w pełni operować z poziomu manetki radiem - głośność, przełączanie stacji, źródła dźwięku, odbierania/kończenie połączenia przychodzącego itd.?

Ostatnio edytowane przez jaksen ; 13-11-2020 o 10:43
jaksen jest offline   Odpowiedź z Cytatem