Ja wynegocjowałem 14 100zł na osobę prywatną.
Wersja ST-Line 2.0 EcoBlue A8 , z dodatkami cena 133 100zł. Chciałem zmieścić się w max 115k zł ale dorzuciłem Pakiet Parking (żona chciała) i droższy od standardowego metalika o 1000zł lakier Panther Blue także te 4000zł poza budżetem.
W sumie dodatki to:
- Przyciemniane szyby
- Fotele AGR
- Pakiet Parking
- Pakiet Winter
- SYNC 3 , DAB+ i B&O
- Pakiet Family
- Full LED adaptacyjne.
Na umowie odbiór do końca lutego, produkcja 2021r. (mi na rękę)
Byłem u 2 dealerów , pisałem do 2 i dzwoniłem do 1. Każdy oferował około 13-14 rabatu.
Zdecydowałem się na drugi co do wysokości rabat (miałem jeszcze ofertę 14 400zł) , salon bliżej domu i fajna babka nam doradzała
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
.....
Ja jednak na ST X się chyba zdecyduje, ale tutaj rabaty dużo niższe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Też chciałem ST X z dieslem i manualem ale tak jak mówisz , rabaty są niższe (mi przy zapytaniu dali 3000zł na start).
Do tego jeździłem cywilnym Focusem i zawieszenie było w sam raz a ST jest usztywnione. Ja to auto będę używał jako główne , do tego fotele Recaro mogą się nie sprawdzić podczas wycieczki np. do Chorwacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i cena. Zdecydowałem się na Forda bo chciałem uciec z ceny , wcześniej miałem kupić auto za 145 000zł zale po przeliczeniu rata była by trochę za wysoka a nie widzi mi się wywalić na wkład własny 50000zł, jeszcze nie czas
Ty kupuj , będziemy oglądać i zachwalać w dziale nasze fury