Temat: [Mondeo 2007-2014] Program konfiguracji - ELMconfig
View Single Post
Stary 17-11-2020, 20:50   #2342
rajman
ford::professional

Model: Focus MK4
Silnik: 1.5 EcoBubble
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Program konfiguracji - ELMconfig

Cytat:
Napisał Sycz59 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam. Od jakiegoś czasu co pewien czas wyskakuje mi informacja Konieczna kontrola skrzyni automatycznej i po ponownym włączeniu silnika znika. Z skrzynią nic się nie dzieje, przypuszczam że to komunikat fordowski żeby wpaść do nich i zostawić kasę i mam pytanie czy to powiadomienie idzie jakoś wyłączyć na stałe np. w Elmconfig? Pozdr
To może warto by chociaż odczytać jakie błędy wyskakują nim Ci auto stanie na drodze i wyłączenie i włączenie nie pomoże.
Cytat:
Napisał coobra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam mam problem z interfejsem viakena. Mianowicie wszystko niby się lączy, ale po kliknięciu procesora (ikona w forscan) widać tylko moduł APIM bulit z kodami binarnymi. Nie widzi ustawień tego modułu. Co może być nie tak z ustawieniami programu lub interfejsu? Dziękuję za pomoc.
Masz escape z USA? Być może tylko taki rodzaj konfiguracji obsługuje dla Twojego auta.

Wykrywa wszystkie obecne moduły prawidłowo?
rajman jest offline   Odpowiedź z Cytatem