Cytat:
Hej! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jak tam, Skysthelimit, udało Ci się usunąć usterkę? Jeżeli tak, to napisz co było przyczyną. Temat jest ciekawy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tak, udało się usunąć. Przepraszam za brak update-u i dziękuję za wszystkie Wasze sugestie - większość z nich dotyczyła dolotu i koniec końców okazała się trafna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto zaprowadziłem do polecanego tu na forum warsztatu w Gdyni (Godart). Dwa dni później dostałem info, że auto naprawione. Na miejscu mechanik pokazał mi co za cuda zostały zbudowane w moim dolocie ręką poprzednich mechaników. Jakieś dziwne samoróbki, zwężki na bazie rur z castoramy. Na usta cisnęły się mocno niecenzuralne słowa. Panowie w Godart praktycznie wymienili mi dolot (cały przed turbo + cośtam jeszcze za nim) na sprawną używkę (zapłaciłem 1000zł). Po tym zabiegu auto odzyskało moc, przestało szarpać i dymić. Z pierwotnych objawów pozostał tylko metaliczny dźwięk, ale to chyba urok tych wymienionych wtrysków. W każdym razie wróciła radość z jazdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W skrócie:
- przyczyną była usterka dolotu
- polecam mechaników z Godart w Gdyni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki Wam wszystkim i pozdrawiam!
Piotrek