Odp: SYNC3 - aktualizacja map
Cytat:
|
Mapy działają. Jednak po wywołaniu głosowo znalezienia adresu, system prosi o podanie pierwszych liter miasta, potem pojawia sie kilka wierszy do wyboru z rozpoczynającymi się nazwami miejscowości, a i tak nie znajduje. Przed aktualizacją mogłem od razu głosowo podać cały adres.
|
Z jakiego rynku jest Twoja Kuga?
Cytat:
|
Alecki, To dokładnie to, jednak jeśli zaczynam literować, to znajdzie KRAKOW, ale ulice pokaże niemieckie jak sądzę z nazw ulic. Pokazuje również KRAKAU jednocześnie
|
@ wuszumaster
czy głosowo możesz wybrać inny kraj? U mnie jak powiem. np. Niemcy to mogę dalej wybrać niemieckie miasta i ulice w nich ale potem mam komunikat, że niczego nie znaleziono a w tabelce wyboru wciąż jest Polska. Jakby moduł głosowy nie był w stanie dokonywać zmian w module wyszukiwania.
Cytat:
|
Może te aktualizacje wgrywają się z ustawieniem innego języka, i trzeba coś w plikach zmienić? Lub w ogóle inne aktualizacje pobrać? Tyle że one po VIN się pobierają.
|
Sprawdzałem pliki w sofcie i mapach dla aut z rynku polskiego i niemieckiego - są identyczne (tj. mają identyczne nazwy i wielkości).
Przełączyłem sobie język na angielski - ale dalej to samo.
"...szybkości jazdy drogowej nie mierzy się prędkością ani czasem. Mierzy się ją ryzykiem. To ono wyznacza granicę. Jeśli ryzykujesz na drodze, obojętnie ile pokazuje licznik – jesteś lekkomyślnym frajerem " [K. Hołowczyc]
Ostatnio edytowane przez Alecki ; 01-12-2020 o 14:38
|