View Single Post
Stary 02-12-2020, 21:46   #7
zmulim
FCP member

Imię: Piotr
Model: Focus
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2016
Domyślnie

W tej sytuacji @lukaszooo wielkie gratulacje! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niech ta pozytywna energia utrzymuje się jak najdłużej.
Co do jak to zasugerowałeś "wiedzy tajemnej" na forum, domyślałem się, że co najmniej kilka osób dobrze wiedziało co i jak, ale z wiadomych powodów milczało jak zaklęci. Dlatego też nie jestem tym jakoś przerażony ani zdziwiony. Poradnik ten, tak jak powiedziałeś "zebrałem do kupy" aby każdy, kto ma zacięcie i trochę wiedzy, dał radę wykonać to sobie samemu. Dzielenie się wiedzą, tak myślę, powinno leżeć u podstaw takich forów jak to. To, że zmienia się jego charakter na komercyjno - usługowe, to już całkiem inna para kaloszy i taki trend w zasadzie był do przewidzenia. Każdy w końcu chce urwać jakiś "kawałek tortu" dla siebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja jako pasjonat, który w wolnej chwili lubi podłubać przy aucie, czerpię na prawdę dużo frajdy z tego typu zabaw, i zawsze chcę się tymi sukcesami dzielić tutaj na forum z Wami, szanowni koledzy. I to się raczej nie zmieni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze raz dzięki za słowa uznania.

Wybaczcie, że tak post pod postem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. @lukaszooo może Ty coś podpowiesz? A mianowicie - nie ma róży bez kolców - okazuje się, że wyłączenie w menu zegarów IPC przełącznika oświetlenia nastrojowego, jak na ten moment i moją wiedzę, nie jest możliwe. W konfiguracji nie ma takiej opcji do wyłączenia, a w Asbuilt po porównaniu dwóch VINów (swojego i takiego który miał fabryczne RGB) niewiele wynika. Pojawia się (zapewne z tego powodu) błąd w IPC, który po skasowaniu po jakimś czasie powraca, sławny U2101 - konfiguracja modułu sterującego niekompatybilna. Niby to pierdółka, bo nie pamiętam kiedy w ogóle tam w menu zaglądałem, ale fajnie było by to zrobić tak by błędu nie było. Ma ktoś jakiś pomysł albo sugestię? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez SRS ; 02-12-2020 o 22:06
zmulim jest offline   Odpowiedź z Cytatem