Więc jak już licznik wymieniony i działa prawidłowo to na koniec dodałem kilka smaczków.
Zmieniłem kolejność jak i informacje, które wyświetlają się na ekranie zbiorczym.
Dzięki
@
referee
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. link
Poniżej zdjęcie przed zmianami czyli dla domyślnych wartości. Średnio mi pasowała kolejność wyświetlania informacji a szczególnie Zużycie Chwilowe i Średnie Zużycie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Następne zdjęcie już po zmianach. Zamiast Licznik Dzienny ustawiłem Prędkość i obok po prawej Zasięg. W drugiej linii zostawiłem jako pierwsze Zużycie Chwilowe i po jego prawej Średnie Zużycie. Od razu lepiej.
Dodatkowo włączyłem kompas widoczny w prawym dolnym rogu.
Dzięki
@
referee
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. link
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i na koniec, cieszące oko logo Forda po włączeniu zapłonu. Nie wypada znów nie podziękować
@
referee
Wszystkie zmiany zrobiłem za pomocą FORscan w module IPC.