View Single Post
Stary 11-12-2020, 22:48   #5541
Python013
ford::average

Model: Mondeo MK4 Titanium X
Silnik: 2,0 SCTi 203KM powershift (już jest 240KM)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał heko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie o 20KM+ tylko na ok. 260KM, czyli ok.+40KMGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...te silniki na boxie prawie nic nie robią
Ja powiem tak. Nie podważam wiedzy innych tunerów choć każdy wie jak to w życiu bywa gdzie jeden na setki coś naprawdę potrafi w danej marce czy nawet modelu i tak samo jest ze wszystkim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do tych rzekomych 220 kucy to z tym bym się posprzeczał, ale póki co większość hamowni nie jest w stanie poprawnie zmierzyć wyników dla skrzynek typu DSG. Widziałem już wykresy gdzie ten model miał 238 i 241 kucy, ale tych wyników też nie mogę być 100% pewny przez typ skrzynki bo zakres tolerancji błędu pomiaru jest zbyt duży.

Być może przez to, że BOX-y nic nie dają wycofali z oferty DPP dla tego modelu hahaha

Ostatnio edytowane przez Python013 ; 11-12-2020 o 22:57
Python013 jest offline   Odpowiedź z Cytatem