Takiego syfu jak to auto jeszcze nie przerabiałem .Właśnie stoi w serwisie i robią wielkie oczy i dobra minę do h... wręcz gry. Producent nie chce się przyznać ,że spieprzył ten silnik w 100%.Moje auto z 2018 roku było już kilka razy na wymianie oprogramowania i nadal to samo przy przebiegu 36tkm nadaje się na złom.Po serwisie na 30 tkm przejechałem 6 i znów to samo dpf,wymień olej i natychmiastowy serwis są to trzy najlepsze koleżanki kontrolki w tym samochodzie.pierwszą przygodę z tymi koleżankami miałem po przejechaniu 11tkm.Co tydzień, lub dwa biorę go na autostradę i robię około 600km po czym na drugi dzień DPF
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Polecam gorąco ten model....
Bump:
Cytat:
|
Witam czy mógłby mnie ktoś oświecić, bo jestem zupełnie zielony w tym temacie, a nie chce popełnić błędu przy zakupie samochodu. Czy silnik 1,5 tdci w tourneo courier to jest ten sam co 1,5 tdci w transit courier i będzie miał te same usterki w działaniu dpf-a o których piszecie?
Pozdrawiam.
|
Mam nadzieje że nie kupił Pan