Panowie jak wspomniałem na wstępie dla mnie Kuga jest jak najbardziej konkurencyjnym autem względem Mondeo.
Nie odczułem drastycznie mniejszej kabiny, nie zauważyłem, żeby bagażnik był mniejszy. Zresztą nie o litry tu idzie, bo jak wiecie liczy się wykorzystanie przestrzeni bagażowej, a ta w Kudze wg. mnie nie ustępuje Mondeo.
@
Kaan
, napisałeś o gabarytach,
MK5 jest moim trzecim kolejnym Mondeo - MK3,MK4 i obecny, tak się składa, że ten aspekt jest dla mnie dość istotny i w obecnym modelu litry nie przekładają się na na optymalne wykorzystanie bagażnika - zbyt wąski otwór załadunkowy.
Biorąc pod uwagę możliwość przewożenia gabarytów idealnym autem jest SMax, piszę o tym z własnego doświadczenia, przy trójce dzieciaków i Labradorze nie zapakowałbym się ani do Mondeo ani Kugi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bez przesady nie jest taki szeroki, w Smaxie mam większy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
No widzisz a ja właśnie ze względu na psy nie kupię SUVa. Do mondeo same wskakują do bagażnika
|
Dla bezpieczeństwa swojego i psiaka miałem/mam jeszcze siatkę oddzielającą przestrzeń bagażową.
Jakby co, to jest do oddania.
edit: na jeden z wyjazdów przygotowałem nawet opcję przedziału sypialnego
smax.jpg