@
Antej
- zaczepką to jest cały powyższy post. Zresztą na poziomie inteligencji Kolegi... Nie mam oczekiwań co do "erupcji intelektu" w stosunku do Kolegi, więc akurat tego nie będę się czepiał...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moja wypowiedź była merytoryczna - a nie reklamowa ("robię to w 15minut!"...) - jak w przypadku Kolegi.
Wskazałem, iż w konfiguracji z poduszką kolanową kierowcy, w S-max MK1 odkręcenie (a jeszcze bardziej późniejszy montaż) prawej śruby mocującej górną osłonę kierownicy to spory problem. Nie dodałem jeszcze do tego wstawki o sposobie blokady licznika od góry...
Sumarycznie - pisanie komuś, kto nigdy nie wyciągał zegarów w S-maxie - a tak zapewne jest z kolegą
@
rodxynek
, że "trwa to 15 minut" to po prostu BEZCZELNE ROBIENIE LUDZIOM WODY Z MÓZGU.
Albo po prostu ordynarna reklama.
Ja podam link do stosownego filmu z YT -
https://www.youtube.com/watch?v=oOvJMWSQBHU
Na filmie widać, ze autor zdemontował prawie cały tunel by dostać się do owej "prawej śruby mocowania górnej pokrywy kolumny kierownicy"...
Resztę każdy sobie dopowie sam o owych "15minutach"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.