Święta świętami a moduł bluetooth sam się nie zaimplementuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po sugestiach z tego wątku kupiłem D1BT-14D212-ED (z fiesty MK7) i zastąpiłem swój fabryczny AM5T-14D212-CB.
P&P zagrało prawie dobrze bo od razu Grażynka zagadała w PL a Sync jest 5.11 (FPN = E1BT-14D544-AN)
Niestety jak to bywa jest jakeś "ALE"
Po pierwsze primo błąd APIM
U0257 - Lost Communications With Front Controls / Display Interface Module. Mimo tego błędu wszystko działa jak należy. Panel Sony, telefon, USB, radio etc.
Po drugie primo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Emergency Call Strategy było nastawione na North America więc zmieniłem na Europe (tak jak miałem w swoim fabrycznym module). Po zmianie Grażynka, po połączeniu z telefonem informuje, że Emergency Call jest niedostępne i sugeruje kontakt z serwisem w celu naprawy (przy North America nie ma tej informacji). Na daną chwilę wyłączyłem Emergency Call ale wolę to przywrócić.
Czy możecie coś podpowiedzieć? Jest jakiś sposób aby to poukładać?
Poniżej zrzuty AS BUIL dla APIM przed i po zamianie modułu. Może tu jest coś nie halo.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.