Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 25-12-2020, 15:32   #1761
Fuzbal
ford::amateur

Model: Focus I
Silnik: 1.6
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał gucio770920 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja Ci radzę poszukaj ty sobie chłopie innego samochodu bo jest bardzo przeciętny samochód a w dodatku ma masę niedoróbek, tandetne spasowanie i kiepska jakość materiałów o reszcie pierdół nie chce mi się pisać, ja bym drugi raz tego gruza nie kupił.
Ale podoba mi sie wizualnie z zewnątrz, w środku boli wystający tablet ale teraz ciężko coś trafić bez tego rozwiązania tym bardziej jak ktoś unika vagów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mimo ze arteon kombi to cudeńko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdyby kobita nie marudziła już dawno znowu śmigałbym mx5 i kochał ją jak żadne inne auto ale jest jak jest... kiedyś wróce do miaty ale póki co potrzebuje coś normalnego i mało awaryjnego co przy okazji chociaż jako tako się odpycha. Generalnie zastanawiam się właśnie nad Foką (może nawet kilkuletnie mk3 lub 4), Kia Ceed/może proceed, corolla 2.0 hybryda (ewentualnie jak używany do avensis, nawet auris w hybrydzie przeleciał mi przez głowe...) i civiciem 1.5 turbo. We wszystkich poza fordem automat jest ok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ehh ciężki temat a coś trzeba wybrać po nowym roku...

Ostatnio edytowane przez Fuzbal ; 25-12-2020 o 15:38
Fuzbal jest offline   Odpowiedź z Cytatem