Cytat:
|
Ale idąc tym tropem, to na Orlenie faktycznie należy robić wyłącznie siku. No może plus No.2 gdy mus. ;-)
|
Wiem ze wątek może nie do końca właściwy, ale nieustannie zadziwia mnie takie działanie na przekór, francuskie firmy jeżdżą francuskimi samochodami, Niemcy niemieckimi. Wiem polskim nie ma, ale taka Skoda jakoś przetrwała, może w FSO nie było potencjału - może - a może ktoś położył na tym przysłowiową laskę .... ? Może można było inaczej zabezpieczyć nasze interesy przy sprzedaży ??~
Nie rozumiem tego zachwytu nad wszystkim co nie nasze - może to pokłosie kilkudziesięciu lat PRL ..... i działaniu na przekór ... ?
Ja właśnie wbrew tankuję na tym Lotosie (Orlena akurat nie mam w pobliżu) i staram się wspierać nasz polski kapitał (kiedy jest możliwość .... - coraz rzadziej)
Przecież ten Orlen czy Lotos nie jest piosowski jest nasz Polski i chyba lepiej jak przynosi zyski niż straty !
Może zależy czyje/jakie interesy się reprezentuje ?!
Mając wybór jeździć na gnojówkę albo wcale to już prędzej wybiorę Raptora niż cokolwiek innego, skoro nie można dać segmentu D z przyzwoitą benzyną.
Zdrowych Świąt !