View Single Post
Stary 04-01-2021, 21:08   #8
skrap
ford::amateur

Imię: Adrian
Model: titanium
Silnik: 2,0
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: PowerShift szarpie podczas ruszania (kangur)

Cytat:
Napisał slawek-kali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@skarp jak jest gwarancja na usługę to skorzystaj, jak nie ma to szykuj sie na koszta.. nie bedziesz pierwszy któremu skrzynia padla po remoncie
Gwarancja jest natomiast firma pod Poznańska, która robiła skrzynie okazałą się strasznie zła firma i nie chce mieć z nimi już nic wspólnego... Testerzy nie swoich aut Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Paliwa na 22 km wg licznika, bagażnik w oleju i winogrona latające luzem, 3 tyg oczekiwania, brak kontaku i zlewanie klienta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...Dziwię się, że jak wyciągali mechatronikę żeby wymienić TCM to nie sprawdzili zaworów.... Wiem, że nie jestem pierwszy któremu padła skrzynia ale co 30 ty km ja remontować to masakra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy kangur może być spowodowany przez przycinający się zawór w gestym oleju a jak olej zrobi się ciepły to chodzi w miarę ok? ??

Bump:
Cytat:
Napisał Patrykus005 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałeś tak na zimnym czy rozgrzanym silniku/oleju w skrzyni? Pytam bo u mnie jest podobnie i czeka mnie adaptacja bo nie była robiona po wymianie oleju. Mk5 2016
Nie robi się adaptacji po wymianie oleju, i jak wpadniesz na pomysł zeby forscanem zrobic to odradzam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak z doświadczenia...
skrap jest offline   Odpowiedź z Cytatem