Temat: [Focus 2018- ] Często audio gra tylko z tyłu.
View Single Post
Stary 17-01-2021, 20:43   #4
Remizapl
ford::amateur

Imię: Mateusz
Model: Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Często audio gra tylko z tyłu.

Cytat:
Napisał Kugik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Remizapl, temat poruszany wielokrotnie na tym forum, takze poszukaj pare stron wstecz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miedzy innymi ja mialem taki sam problem od nowosci i dostawalem bialej goraczki jak po raz setny nie graly mi przednie glosniki. Nie graly mi co 2-3 uruchomienie samochodu i musialem zamknac samochod, chwile odczekac i odpalic znowu. Wtedy czasami przednie glosniki graly normalnie. Generalnie u mnie bylo tak , ze czesciej przenie glosniki nie graly niz graly Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bylem oczywiscie z tym w moim serwisie ale oni nic nie mogli z tym rozbic, byli bezradni jak dzieci we mgle. W koncu w ten czwartek umowilem sie poraz kolejny do serwisu poniewaz Ford poinformawal mnie ze maja juz gotowe updaty, ktore ponoc naprawiaja problem znikajacych przednich glosnikow i wielu innych.... Takze u mnie po wgraniu w czwartek najnowszego updatu jest o dziwo OK!!!! Uruchomilem od tego czasu samochod okolo 30 razy i za kazdym razem gloscniki przednie graja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam nadzieje ze ten update naprawi ten problem na zawsze!!!
Mam u siebie SYNCa 2.5.
Serdecznie dziękuje za informacje. Ja auto mam od tygodnia i ... o dziwo, w salonie nie wgrali widocznie nowej wersji. Jutro zainstaluje ją z opcji wifi, a jak to nie pomoże, to z USB. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Remizapl jest offline   Odpowiedź z Cytatem