Temat: [Mondeo 2014- ] Dynamic Led nie skręcają
View Single Post
Stary 19-01-2021, 07:38   #49
madtrack
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: MONDEO
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
Domyślnie

Sczytałem błędy tak jak zasugerowaliście. Pokazuje bląd kod: B1D64 - obwód silniczka obrotu reflektora z lewej strony. Wymiana całej lampy? Czy coś można naprawić?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Normalnie komedia...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od 2 tygodni Koledze się mówi, ze bez sczytania błędów nie ma opcji na "zgadywanie...

a Kolega ciągle chce "coś na szybko odpiąć/podpiąć"...
No to Tomku @leszcz - poradź coś Koledze...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kurcze nie wiedziałem ,że to tak długo trwa .Moja wina ,ze nie prtzeczytalem od początku o tym . Sorry . No rad więcej nie ma .
Sory że post pod postem, ale zalezy mi na tym. można coś zrobić z tym błedęm? Czy raczej Lampa kwalifikuje się do wymiany?

Ostatnio edytowane przez SRS ; 19-01-2021 o 17:49
madtrack jest offline   Odpowiedź z Cytatem