Sczytałem błędy tak jak zasugerowaliście. Pokazuje bląd kod: B1D64 - obwód silniczka obrotu reflektora z lewej strony. Wymiana całej lampy? Czy coś można naprawić?
Cytat:
Normalnie komedia... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od 2 tygodni Koledze się mówi, ze bez sczytania błędów nie ma opcji na "zgadywanie...
a Kolega ciągle chce "coś na szybko odpiąć/podpiąć"...
No to Tomku @ leszcz - poradź coś Koledze... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Cytat:
|
kurcze nie wiedziałem ,że to tak długo trwa .Moja wina ,ze nie prtzeczytalem od początku o tym . Sorry . No rad więcej nie ma .
|
Sory że post pod postem, ale zalezy mi na tym. można coś zrobić z tym błedęm? Czy raczej Lampa kwalifikuje się do wymiany?