Temat: [Ogólne] aktualizacja dla sync 3
View Single Post
Stary 19-01-2021, 21:01   #1134
Greg Poznań
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: 2.0 EB
Silnik: 2000
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: aktualizacja dla sync 3

Cytat:
Napisał zmulim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na moje pytanie rozumiem że nikt nie zna odpowiedzi?
Nic się nie zmieniło, nie ma mapy na środku zegarów z Google w CarPlay. Dodam nawet, że się*popsuło od wersji 14 w iOS, przy połączeniu z CarPlay uzależniła się siła dzwonka dzwoniącego telefonu z głośnością rozmowy i jeśli prowadzimy rozmowę i dla mnie np. volume na 20 jest idealnie, tak zostaje dla dzwonka. Idiotyczne połączenie, a było to rozdzielone i było idealnie. Bywa, że zapomnę obniżyć i kiedy nadejdzie połączenie, to zdarza mi się mocno przestraszyć. Kiedyś była podobna wada na iOS 12 (poprawili w 13), łącząc z BT iPhona w nim głośność dzwonka podbijana była na maksimum i po rozłączeniu telefonu tak zostawała. Zapominając, można było dostać zawału późnym popołudniem w domu, kiedy ktoś zadzwonił... i tak za każdą wersją albo S3 albo iOS zamiast poprawić co zepsute, to poprawią ale jednocześnie spieprzą coś nowego i co zrobić.

Tak jest na iOS 14.4 nawet w wersji bety v2 na 3 iPhonach 7, X i 11 Pro, więc nie ma nadziei na poprawę.
Greg Poznań jest offline   Odpowiedź z Cytatem