https://m.pl.aliexpress.com/item/32808228875.html
Ja go kupiłem ze strony isudara, ale tam jest droższy. Potrzebny jest jeszcze canbus. Jako dvr dokupiłem dwie kamery USB isudara, ale jako kamera cofania musi być av-in czy jakoś tak. Tak więc w efekcie będę miał trzy kamery i wszystkie sterowane z tej zabawki. Idealnie wpasowuje się w miejsce po starym radiu, nawet nieźle wygląda i po prostu hula. Cały komplet wyszedł mi, żeby nie skłamać, bodajże 320€. No i wszystko jest plug&Play. Trochę grzebania żeby przeciągnąć kabelki, ale zero lutowania, a jako nieelektronik boję się tego jak ognia.
Radio i canbus mają w magazynie w Europie. Resztę gratów lepiej kupować u kogoś innego, bo nie dość że na kamerki czekałem półtora miesiąca, to jeszcze wysyłali po jednej. Czyli w efekcie zamówiłem w październiku, a druga kamerka przyszła w tym tygodniu.
A jak chodzi o funkcjonalność, to mnie rzucił na kolana podgląd napięcia na zaciskach akumulatora, ale działa radio, klima, navi hula jak marzenie. Neta mam z komórki, doinstalowałem Spotify i parę gadżetów. Bajka.
A i jeszcze jedno. Brałem pełen wypas, czyli PX6, 6core, 4gb, 64gb, dsp, czarny bo mam czarne wnętrze.
Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka