View Single Post
Stary 21-01-2021, 11:26   #3
fikssu2
ford::amateur

Imię: Mateusz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie gdy przyspieszam to proporcjonalnie do dodawania gazu zwiększa się szybkość wylatywan

Cytat:
Napisał radkor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Prawdopodobnie ktoś przy wymianie radia i jego aktywacji w Elmconfig (przypadkiem/przez niewiedzę?) wyłączył Webasto.

Tak właśnie mówił poprzedni właściciel czyli jednak jest to możliwe, jak będę miał kabel to popróbuje

Co do sprawy z klima, gdy wziąłem wiatrak na maxa ustawiłem to i tak było słychać wiatrak przy przyspieszaniu, na forum o passacie wyczytałem ze może być to waż od turbiny wiec otworzyłem szyby i okazało się ze na zewnątrz słychać to mocniej czyli będzie raczej ten waż tak?
Moje pytanie teraz brzmi gdzie szukać turbiny w tym samochodzie? Miedzy silnikiem a kabina czy gdzieś indziej? I czy może przez to czuć spaliny w kabinie?

Pozdrawiam

Ps. Nie wiem czemu zmieniła się treść tematu który napisałem bo początkowo było to problem z wentylatorem klimatyzacji, webasto i spalinami w kabinie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ostatnio edytowane przez fikssu2 ; 21-01-2021 o 12:09
fikssu2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem