View Single Post
Stary 21-01-2021, 22:13   #5
Michał300
ford::amateur

Imię: Michał
Model: Ford Fokus mk3 LF
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2015
Domyślnie Przywitanie + o co kaman?

Witam,

na początku chciałbym się przywitać i podziękować za możliwość dołączenia do forum.
Jestem świeżym posiadaczem Forda Focus'a mk3 LF 1.5 EcoBoost 150KM GoldX ASS. Auto mam od kilku dni i cały czas mam milion pytań. Jednym z ważniejszych chciałbym wiedzieć co to moje auto ma. Jakie systemy, jakie wyposażenie, co to za lampy i jakie żarówki do nich muszę kupić itp. Nie wszystko widać na pierwszy rzut oka np. czy jest system wspomagania ruszania z wzniesienia? Albo czy można bez komputera aktywować automatyczne ryglowanie drzwi, czy np. jaki rodzaj radia mam i co muszę zrobić żeby mieć nawigację lub jeszcze lepiej czy w jakiś sposób można dołożyć Android Car. Wiem że kiedyś w fordzie było można wiele funkcji aktywować lub dezaktywować różnymi kombinacjami przycisków, czy w tych modelach też są takie kombinacje? Się dzisiejsze popołudnie i czytam różne wątki, oglądam filmiki na YT i nic nie znalazłem co by mi pomogło. Może macie dla mnie jakieś rady. Gdzie szukać informacji? Na pewno też łatwiej będzie mi szukać informacji na moje pytania jak będę widział w co ten samochód jest wyposażony.
Michał300 jest offline   Odpowiedź z Cytatem