Podpowie ktoś czy jest jakiś modem LTE który zostanie rozpoznany przez radio Isudar px6. Do tej pory używałem takiego modemu który był tylko podłączony do radia na zasadzie samego zasilania, po odpaleniu auta modem uruchamiał się łączył z LTE i tworzył sieć wifi z którą łączyło się radio. Aktualnie podłączyłem pod radio stary modem HSDPA Huawei E180 i radio widzi ten modem tak jak by modem był wbudowany w radiu. Czyli pokazał się zasięg itd tak jak w telefonie.
Działa to zdecydowanie lepiej jak ten poprzedni który tworzył wifi co potrafiło się zawiesić czasem nie połączyć itd. Tutaj modem szybko łapie połączenie i działa to fajnie tylko z prędkością hsdpa
W tym drugim przypadku widać na ekranie radia jaki jest zasięg itd ale chciałbym zastosować taki właśnie modem który obsłuży LTE, może ktoś już to przerabiał i podpowie jaki modem kupić aby był widziany przez radio nie zasadzę połączenia wifi tylko modemu LTE
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego moto g(9) play przy użyciu Tapatalka