Cytat:
..Nie trzeba być blacharzem, aby tapicerkę zdemontować. Trzeba tylko wiedzieć jak to się robi. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tyle, że ja jestem praktykiem a nie teoretykiem...
Tu jest podsufitka w C-max Energi USA opuszczona do wymiany wystrzelonych kurtyn. Prawie dniówka roboty.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam dostęp do wszelkich workshop'ów i innych instrukcji montażu i demontażu. I z praktyki dobrze wiem, ze jak ktoś to robi po raz pierwszy, to instrukcje są niezbędne ale nijak nie gwarantują "braku strat w sprzęcie".
BTW - nie ma co zachwalać "jakie to wykonalne dla przygotowanego" - wystarczy sporządzić porządną fotorelację z rzeczowym a nie "marketingowym" opisem.
Czekamy z niecierpliwością na ową fotorelację z montażu ANC w S-max MK2...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.