Cytat:
|
... Czekamy z niecierpliwością na ową fotorelację z montażu ANC w S-max MK2...
|
Podsufitka zdemontowana samodzielnie (jednoosobowo) w 45 minut (a robiłem to pierwszy raz w życiu, tzn. pierwszy raz demontowałem podsufitkę bo zdejmowanie tapicerek drzwi, bagażnika czy innych elementów parę razy mi się zdarzyło), bez demontażu osłon słupków B (zostały poluzowane i opuszczone w dół, przydały się jako podtrzymanie podsufitki podczas demontażu) i boczków bagażnika (osłony słupków C dało się zdemontować przez odchylenie boczków).
Wiązki dołożone, a montaż nie był tak bardzo "upierdliwy" mimo tylko opuszczenia a nie wyjmowania podsufitki.
Do założenia potrzebna była już pomoc. Ale mam pomysł na samodzielny montaż, przetestuję go jak będę dokładał mikrofony, na które czekam. Przez Brexit był kłopot z dostawą, ale już są w Polsce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Przy okazji doszło wygłuszenie dachu.
Straty: 0
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cdn ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.