Cześć,
Jestem świeżym posiadaczem Grand C-maxa 2011 r 1,6 beznzynka. Do auta nie mam zastrzeżeń oprócz radia. Ma ono wbudowane wejście USB. Znalazłem jakiegos pendrive w domu o pojemności 16 GB zgrałem troche muzyki i tu jest problem. Przeleciało kilka piosenek i muzyka ucicha na wyświetlacu pojawia się komunikat "wyjście audio aktywne". Wyjmuje i wkładam ponownie pendrive i to samo, kilka piosenek i komunikat. Próbowałem różne formaty, ntfs,fat, fat32, exfat i ciągle ten sam problem.
Przyglądając forum natknąłem się na post w którym ktoś napisał, żeby kupić jak najmniejszego pendrive stąd pytanie w temacie: czy rozmiar pendrive ma znaczenie?"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ewentualnie może ktoś z Was miał podobny problem i wie jak się z tym uporać? Jeżeli zakup małego pendrive ma pomóc to oczywiście nie ma problemu, ale wolałbym się upewnić, że to pomoże lub jest jakiś sposób na "naprawę" mojego pendraczka.
W aucie jest zamontowane radio fabryczne sony 1 generacji.
Z góry dziękuje za zainteresowanie tematem i chęc pomocy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.