View Single Post
Stary 01-02-2021, 12:40   #95
Misiakrp
ford::beginner

Imię: Radek
Model: Ford Edge
Silnik: 2.0
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Usterki czy nie dociągnięcia - czy też tak macie?

Cytat:
Napisał IRO3.5V6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O zgrozo, 30000km na jednym oleju, kolego poczytaj na forum,10000-15000 MAX, pewnie jeszcze olej 0W..?
nie wiem jaki leją w ASO olej, stosuję się do tego co w aso mówią i jest w fordzie, nie muszę się na wszystkim znać polegam na tym co producent wymaga a że ma ustawione co 30 wymianę tak też robiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Chyba i w tej dziedzinie muszę się doszkolić skoro źle robię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Odnośnie dachu nie mam porównania jak powinien chodzić skoro auto nowe to chyba powinno być wszystko nasmarowane odpowiednio, w aso stwierdzili ze to może być elektryka i musi to elektryk sprawdzić, nie używam dachu więc mnie mam parcia ale powinno działać no i brak rolety trochę wkurza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Misiakrp jest offline   Odpowiedź z Cytatem