View Single Post
Stary 01-02-2021, 18:22   #1067
Piotrek Wielos
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 tdci 140KM
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: upgrade 2.0 tdci 140 do wersji 163 KM - DW10C

Cytat:
Napisał ziooom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam,
mam pytanie czy jest możliwość jakiejś weryfikacji czy taka zmiana była zrobiona?
Chodzi o to że jakiś czas temu miałem niby robioną taką zmianę za którą oczywiście zapłaciłem. Natomiast dzisiaj przez przypadek miałem okazję być na hamowni i z tego co mi powiedziano to po takiej zmianie wychodzi zazwyczaj około 170KM (podobno zawsze jest trochę więcej niż deklarowane) a u mnie wyszło tak jak na załączniku i powiedziano mi że taka zmiana według nich nie nastąpiła i niepotrzebnie wydałem pieniądze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja oczywiście nie znam się na tym dlatego zadaję takie pytanie tutaj i nie mam do nikogo żadnych pretensji.
Ale jak jest możliwość zweryfikowania tego to czy jest ktoś z warszawy lub okolic kto mógłby to zrobić i ewentualnie zmienić mapy jak by się okazało że pierwsza zmiana nie była skuteczna?
Bedę bardzo wdzięczny za konkretne odpowiedzi.
152km to trochę za dużo jak na dobra serie 140km może po prostu w takiej kondycji masz już silnik i nie wyszło tak fajnie jak zakładałeś
Piotrek Wielos jest offline   Odpowiedź z Cytatem