Cytat:
Zrobiłem reinstalację systemu do custom rom android pixel na android 10 i mirrorlink działa na wersji easyconnect 6.0.1 na najnowszej 6.3.1 nie działa. Jednak mam problem z tym że ekran sync2 nie reaguje na dotyk. Jak steruje na telefonie to wszystko się płynnie wyświetla, natomiast na sync nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niestety chyba pozostaje mi po prostu korzystać w taki sposób z mirrorlinka...
Co do urządzeń xiaomi to niestety nowe wersje telefonów są już skazane z góry na porażkę. Xiaomi coś blokuje w swoich softach miui co powoduje że mirrorlink nie działa.
|
Nie wiem, czy już ktoś doszedł ale dzisiaj pobawiłem się i okazuje się że Samsung S9 android 10 i mirroring, najnowsza wersja easyconnect oczywiście łączy się ale idzie również sterować telefonem z dotyku sync 2. Trzeba tylko wejść w tel. ustawienia/dostępność/zainstalowane usługi i włączyć usługę easyconnect (te krzaki) w tym momencie zadziałało sterowanie tel. z dotyku sync 2.
Podejrzewam, że w innych modelach tel. z androidem 10 powinno też zadziałać.