View Single Post
Stary 04-02-2021, 19:05   #114
patricos82
ford::beginner

Imię: Patryk
Model: Kuga
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał qualin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Raport po miesiącu każdym się pojawia.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To średnie też nie wiem jak wylicza bo wg kompa jest 7,5, a liczone w aplikacji do tankowania mam 7,6.

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
Kalkulacja beta z dupy. Mi wyskoczyło 10L/100km, kiedy z komputera i dystrybutora (skrupulatnie liczone w excelu) wychodzi 8.1L/100km.

Ps.1 niestety po aktualizacji Synca zdarzyło się raz, że przednie głośniki nie odpaliły.

Ps.2 Jak ktoś będzie wiedział, o co chodzi z tym podwójnym klaksonem, będę wdzięczny za odpowiedź. Żona ostatnio do garażu wjechała, zgasiła auto, otwiera drzwi i klakson ją wystraszył [emoji23]

Generalnie auto przygoda. Super się jeździ, ale ta podświadoma niepewność, co przy kolejnym odpaleniu auta się wyświetli, albo co nie zagra... bezcenna [emoji1787][emoji23][emoji1787] Popadam w paranoję i na parkingu sprawdzam, czy wszystkie drzwi się zamknęły. Taki feature [emoji1751]

Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
patricos82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem