Cytat:
|
...Dodatkowo sprzedawca ściągnął moją konfiguracje i wgrał na bcm i mu ruszyło od kopa z innym apim i bcm wersja Europa.
|
Nie wiem co jeszcze można napisać o roli BCM w tym zestawie... BCM ma tu dokładnie NIC do gadania...
Błędy w przeróbce wiązki najbardziej prawdopodobne. Fakt, że jest dostęp do konfiguracji Sync3 nie ma tu większego znaczenia - sam Sync3 w Focusie MK3 "budzony" jest po I-CAN i bez prawidłowo działającej tej magistrali "ciemność widać na ekranie"...
@
lukaszooo
-
1) nie napisałem "nikt poza mną nie potrafi na stole"...
2) napisałem, że narobiło się "Januszów" - czy z Kolegi postów przytoczyć podobne stwierdzenia??? Bo ze znalezieniem jakoś nie ma wielkich problemów (choćby ten ostatni o "milionie elektroników"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo to tzw. "fakt obiektywny"...
3) "Nikt nie jest doskonały", ale jakoś wątpię by w Sync3 coś ktoś po mnie poprawiał...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
4) Podejrzenie złej konfiguracji tego APIM jest najmniej prawdopodobne, ale w sytuacji "ciągłego zwalania na BCM" - zdecydowanie bardziej możliwe... I tylko w takim kontekście to tu zostało napisane.