Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki
Cytat:
|
Nie zrozumiałeś o co pytam.
|
Nie o to chodzi. Pierwszy raz robiłem w oparciu o nową aplikacje Sync3Updater no i nie dość że od razu przechodziłem z 3.0 na najnowszą to jednocześnie wgrywałem najnowsze mapy. Wgrywanie trwało ok 55 min, nie było błędów itp.
Aczkolwiek z duszą na ramieniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., Później reset itp.
Staram się na bieżąco czytać posty dotyczące Sync3 itp, widziałem że pojawiają się problemy z mapami czy to komunikatami o dalszej instalacji. Na razie cieszę się z navi (miałem tylko AA) jak małe dziecko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mody: DA, LKA, TSR, DAB+, Convers, TPMS, cyfrowa prędkość, Full FDL, kamera cofania-ful z polami i liniami skrętnymi, APIM64GB-NAVI, ACC & PCA, BLIS & CTA, Lusterka full, już na ukończeniu ambient lighting
|