Cytat:
|
Menu testowe. Oprogramowanie IVSU. Nazwa pliku 1U5T-14G421-BAF F9 mapuje pierwszą wersję. Nazwa pliku 1U5T-14G421-BAG F9 mapuje drugą wersję.
|
Mam 1U5T-14G421-BAG - czyli jednak się poprawnie zaktualizowały te mapy przez WiFi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Jak stal pod domem wyłączony to też ciągnął aktualizacje?
|
Tak. Ciągnął przez pewien czas, mimo zgaszenia auta i uśpienia ekranu. Wydaje mi się, że ciągnął póki nie odcinało prądu w celu oszczędzania energii. Gdy ponownie znalazłem się w zasięgu Wifi, czyli przyjeżdżałem pod dom, wznawiał ciągnięcie aktualizacji. Całość tak jak pisałem trwała ok 10-12 dni, ale zakończyła się powodzeniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
różni się "niesłychanie dla nas ważnym pomysłem Forda" by plik map "wschodu" (Mołdawia i inne temu podobne równie dla nas istotne i osiągalne kraje...) rozbić na 2 pliki i jakoś tam pouzupełniać.
Cała reszta Europy - w tym Polska - to dokładnie ta sama map
|
Dziękuje za fachowe wyjaśnienie. W takim razie można sobie tę aktualizację darować. Szkoda, że dowiedziałem się o tym po fakcie. No ale człowiek uczy się całe życie